Kulturen blomstrer i Tambours Have

Hen over sommeren kan du opleve forskellige events i Tambours Have

IMG_4583

Begivenheder i Tambours Have

Kreativitet
Strikkecafe

søndag d. 26 maj 2024

14:00 - 17:00

STRIKKE-CAFÉ
Pak pinde og garn og kom i Tambours Have til en hyggelig eftermiddag med andre strikkeglade. Er du mere til hækling eller andet håndarbejde, er du også velkommen. Tag veninderne med til en hyggelig eftermiddag i Tambours Have.
Tradition

onsdag d. 5 juni 2024

13:00 - 16:00

GRUNDLOVSDAG
For mange er grundlovsfejring i Tambours Have blevet en tradition. Det er vi glade for i haven, hvor vi sammen med de frivillige kræfter bestræber os på at skabe en god dag for alle deltagere. Som altid fejres Grundlovsdag i Tambours Have med spændende taler og aktiviteter
Kunst

fredag d. 7 juni 2024

14:00 - 15:00

FERNISERING – Anne Mette Nilausen
Anne Merete Nilausens smukke artquilts udstilles i Galleri Kaffestuen i juni måned. I mange år har Anne Merete arbejdet med både traditionelle patchworkmønstre såvel som art - quilts. I dag er det mest artquilts, - hvor hun selv, ud fra en inspiration, laver design m.v. - der optager hende mest. Det kan være kvindehistorie – kvinder, der mod odds , har gjort en forskel, der definerer hendes værker. Det kan også være naturen, der er hendes inspiration. Hun har arbejdet en del med vores fauna i sine billeder ligesom hun har lavet nogle blomsterbilleder. Der afholdes fernisering den 7. juni kl 14- 15, hvor man kan møde kunstneren. Der er gratis adgang til ferniseringen.
Musik

fredag d. 28 juni 2024

19:00 - 21:00

FÆLLESSANG I TAMBOURS HAVE
Kom med til endnu en stemningsfuld fællessangsaften i Storhaven i Tambours Have. Guitarist og sanger Johan Lorentzen fører os sikkert igennem ”En broget buket af sange” Vi sidder i storhaven, så husk tøj, som passer til vejret. Tilmelding ikke nødvendig.Vi lader tonerne sprede sig i sommeraftenen. Der er en helt særlig stemning i Tambours Have om aftenen, når fuglene fløjter højt og solen sender lange skygger ind på plænen i Storhaven. Aftenstemning og fællessang. Billetter sættes til salg i starten af maj.
Musik

torsdag d. 4 juli 2024

19:00 - 21:00

TORSDAGSKONCERT MED FRIIS ESTRUP DUO
Glæd dig til en stemningsfuld sommeraften i det smukke orangeri i Tambours Have, når Friis Estrup Duo lader tonerne klinge. Der er mulighed for at bestille en picnicplatte, der kan nydes i haven fra kl 17 – 19. Koncerten starter kl 19 Billetter sættes til salg i starten af maj.
Kunst

fredag d. 5 juli 2024

14:00 - 15:00

FERNISERING – Arlette Jørgensen
Kom til fernisering i Galleri Kaffestuen. Juli måneds kunstner er Arlette Jørgensen. Arlette Skodborg-Jørgensens malerier består primært af malede akvareller og akvarelcollager. Kom og mød kunstneren kl. 14 - 15 Gratis adgang.