TORSDAGSKONCERT MED BONNY SWEET BOY

Bonny Sweet Boy

Der kræves forudbestilt billet til Tambours Haves torsdagskoncerter.

Billetter købes på billetten.dk eller ved at ringe på 21773958.

Pris pr. person Kr. 125.-

Tilkøb af picnicplatte (Serveres fra kl. 17)  Kr. 150.-

 

 

Bonny Sweet Boy

Bonny Sweet Boy spiller koncerter med klassiske værker, som de kombinerer med improvisationer inspireret af melodier fra renæssancens dansesatser. Til koncerten vil der bl.a. være musik af John Dowland, Astor Piazzolla, Villa-Lobos og J. S. Bach.

Stine Benjaminsen er uddannet klassisk blokfløjtenist og Contemporary Creative Artist fra Syddansk Musikkonservatorium. Hun virker som musiker og komponist i forskellige ensembler som Duo Bragi, Recorder Recorder, A Shepherd’s Tale og Cake Of Day.

Mads Madsen er klassisk guitarist, og uddannet ved Jørgen Bjørslev på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Mads spiller musik fra renæssancen og musik med latinske rødder samt moderne musik. Han virker ofte som kammermusiker og spiller koncerter i hele Danmark med duoen Bonny Sweet Boy og trioen A Shepherd’s Tale.

 

Billetterne bliver sat til salg i starten af maj.

Musik
torsdag d. 18 juli 2024
19:00 - 21:00
Bredmosevej 21, 6800 Varde
Køb billet

Har du måske også set

Musik

torsdag d. 25 juli 2024

19:00 - 21:00

TORSDAGSKONCERT MED SISTER ROOT
Årets sidste koncert leveres af den lokale trio, Sister Root, der med deres iørefaldende sange begejstrede vores gæster ved Krea Festivalen i 2023. Nu er de tilbage i orangeriet til en smuk koncert i de stemningsfulde rammer.
Musik

torsdag d. 4 juli 2024

19:00 - 21:00

TORSDAGSKONCERT MED FRIIS ESTRUP DUO
Glæd dig til en stemningsfuld sommeraften i det smukke orangeri i Tambours Have, når Friis Estrup Duo lader tonerne klinge. Der er mulighed for at bestille en picnicplatte, der kan nydes i haven fra kl 17 – 19. Koncerten starter kl 19
Musik

torsdag d. 11 juli 2024

19:00 - 21:00

TORSDAGSKONCERT MED GARY SNIDER
Gary Snider optræder med humor og glimt i øjet, når han kommer med sine fortolkninger af Leonard Cohens sange. Showet er en blanding af akustiske versioner og numre, hvor han bruger sin egen forud-indspillede backing. Publikum inspireres til at lytte intenst, da Gary fortæller lidt om sangene og baggrunden for dem. Mange har udtalt, at de har fået en helt anden forståelse for Cohens musik.