FERNISERING – Ole Braagaard

Ole Braagaard

Månedens Kunstner - Arlette Jørgensen

Ole Braagaard fra Bramming udstiller i Galleri Kaffestuen i august måned. Ole er uddannet i den digitale verden, med multimediebaggrund og har designet og malet siden 1995. Dette har givet ham en stor viden om de grafiske virkemidler og design, hvilket tydeligt ses i hans billeder.

Ole er glad for farver og syntes generelt, at verden mangler meget mere farve og kulør. I hans billeder er han meget koloristisk og bruger farver, som et helt særligt virkemiddel i de historier, han forsøger, at formidle. Værkerne er fyldt med humor, varme, farverige figurer og detaljer, og de har desuden har både kant og kontrast ”Hate it or love it” – Jo mere man kigger desto mere ser man.

Åbent alle dage fra kl. 10 – 17 – Der betales entré til haven for at se udstillingen.

Gæster ved ferniseringen har gratis adgang.

Kunst
fredag d. 2 august 2024
14:00 - 15:00
Bredmosevej 21, 6800 Varde

Har du måske også set

Kunst

fredag d. 5 juli 2024

14:00 - 15:00

FERNISERING – Arlette Skodborg-Jørgensen
Kom til fernisering i Galleri Kaffestuen. Juli måneds kunstner er Arlette Skodborg-Jørgensen. Arlette Skodborg-Jørgensens malerier består primært af malede akvareller og akvarelcollager. Kom og mød kunstneren kl. 14 - 15 Gratis adgang.
Kunst
Anneli Fleur

onsdag d. 1 maj 2024

14:00 - 15:00

FERNISERING – Anneli Fleur
Tambours Have åbner igen den 1. maj Det fejrer vi med fernisering i Galleri Kaffestuen. Årets første kunstner er Anneli Fleur fra Ansager. Som beskuer får man lyst til at gå på opdagelse i Annelis abstrakte akrylmalerier, som med deres mange lag fascinerer og inviterer. Kom og mød kunstneren kl. 14 - 15 Gratis adgang.
Kunst

fredag d. 7 juni 2024

14:00 - 15:00

FERNISERING – Anne Merete Nilausen
Anne Merete Nilausens smukke artquilts udstilles i Galleri Kaffestuen i juni måned. I mange år har Anne Merete arbejdet med både traditionelle patchworkmønstre såvel som art - quilts. I dag er det mest artquilts, - hvor hun selv, ud fra en inspiration, laver design m.v. - der optager hende mest. Det kan være kvindehistorie – kvinder, der mod odds , har gjort en forskel, der definerer hendes værker. Det kan også være naturen, der er hendes inspiration. Hun har arbejdet en del med vores fauna i sine billeder ligesom hun har lavet nogle blomsterbilleder. Der afholdes fernisering den 7. juni kl 14- 15, hvor man kan møde kunstneren. Der er gratis adgang til ferniseringen.